Bel mij voor info!

Kosten yogalessen

Tarieven yogales:

proefles: 5 euro (eenmalig)
losse les: 13,00 euro
10-rittenkaart: 100,00 euro
10-weken 2x per week les: 175,00 euro

Een yogales duurt circa 75 minuten. U wordt wekelijks verwacht op hetzelfde tijdstip en u betaalt vooraf voor 10 weken ineens. De 10-rittenkaart dient bij aanschaf contant te worden afgerekend. Gemiste lessen kunnen worden ingehaald tijdens andere lesuren in overleg met de betreffende yogadocent. De strippenkaart is persoonsgebonden en 10 weken geldig.

In principe volgt u wekelijks op dezelfde tijd een yogales. Zolang er voldoende plek is kunt u echter onbeperkt switchen van dag of tijd. Wel graag in overleg met de docent.

Vakanties:

Er vindt, in overleg, meestal géén les plaats tijdens de vakanties vastgesteld voor het basisonderwijs in de regio Zuid-Holland. Geregeld is er tijdens de vakantie een andere activiteit georganiseerd.

Afwezigheid:

Bent u een keer verhinderd? Geeft u dat dan zo spoedig mogelijk door. Lessen die niet gevolgd zijn, worden wel doorberekend. Een gemiste les kunt u indien mogelijk in overleg inhalen in dezelfde maand.

Wilt u eens proberen of onze yoga iets voor u is?
Kom dan gerust vrijblijvend een proefles volgen. Deze kost eenmalig € 5.

Mocht u weinig financiële ruimte hebben, neem dan contact op over de mogelijkheden.

Bel nu!

Nieuw workshop Hoelahoepen!

Workshop data:...
lees meer

Nieuwe Yogales op donderdagochtend

Yoga op donderdagochtend!Vanaf 25 januari start er op donderdagochtend een nieuwe yogagroep in Honselersdijk (Dijkweg 127). De les zal beginnen om 9....
lees meer

Vakantie

Op de volgende data is er geen les omdat de docent op vakantie is:Maandag 22 mei, Donderdag 25 meiMaandag 29 mei, donderdag 1 juni...
lees meer

Alle berichten bekijken