Bel mij voor info!

CesarYoga, onderdeel van Cesar Westland.

Van harte welkom op de site van Yoga Cesar Westland!


Boek meteen een les Cesaryoga! (-klik hier)

CesarYoga is yoga onder begeleiding van een gediplomeerde fysio- en Cesartherapeut / yogadocent!

Wilt u leren ontspannen? Zich beter bewust worden van uw houding? Zou u graag onder goede begeleiding beter leren bewegen om klachten op te heffen of te voorkomen? Met Cesaryoga leert u geest en lichaam in harmonie met elkaar te brengen. En bij Cesar Westland combineren we yoga in een les met bewegingsleer Cesar: extra goed voor uw houding.

Ook yogalessen mogelijk bij pijnklachten, ervaring niet nodig.

Hier vindt u informatie over onze yogalessen in Naaldwijk en Monster. Yogalessen met een beetje meer. Want dankzij onze kennis van oefentherapie Cesar weten we meer over het bewegingsapparaat en meer over verantwoord omgaan met je lichaam. We weten heel precies waar we mee bezig zijn en hoe we u begeleiden. Daarin zit de meerwaarde van Cesaryoga als yogavorm.

Bekijk het lesrooster om te zien welke les bij jou past.


Ervaren wat Yoga Cesar Westland voor u aan meerwaarde biedt? Kom gerust eens een proefles meedoen.

Heeft u na het lezen van deze site nog vragen? U kunt uw telefoonnummer invullen onder de button 'Bel mij voor info! ' linksboven. U wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld door de yogadocent. U kunt uiteraard ook zelf bellen of mailen.

 

Tot binnenkort!

Bel nu!

26 juni eindelijk de eerste Yogales op het strand

Wie houdt er nou niet van yoga op het strand? De zon op je lijf, zeewind door je haren en uitzicht op zee tijdens je oefeningen? In de zomer geeft Linda Heine, wanneer het ...
lees meer

YogaPilates-vakantieweek in Portugal

Yoga/Pilatesvakantieweek in Portugal  Ontspannen en bewegen in de na...
lees meer

Cesaryoga voor senioren

Momenteel vindt op donderdagochtend om 9.30 de les CesarYoga voor senioren plaats in Naaldwijk. Deze is speciaal geschikt voor ouderen en mensen met moeite met bewegen, voo...
lees meer

Alle berichten bekijken