Bel mij voor info!

Yoga onder begeleiding van een fysiotherapeut!

Professionele begeleiding door gediplomeerde fysiotherapeut?

Hebt u klachten (gehad) en wilt u toch in beweging blijven? Op zoek naar in- en ontspanning? Yoga onder begeleiding van een fysiotherapeut!

In Cesaryoga worden yoga en bewegingsleer Cesar gecombineerd in 1 les. Het is dus yoga met een beetje meer! Zeker wanneer u twijfelt of yoga wel geschikt is voor u, of wanneer u klachten heeft, kunnen wij u extra goed ondersteunen en begeleiden.

Kleine yogagroepen met persoonlijke aandacht

Tijdens de lessen, in kleine groepen, is er tijd voor persoonlijke aandacht, vooral voor uw houding. Na de les kunt u voor vragen terecht bij de docent Linda Heine.

We werken aan uw algehele mobiliteit en souplesse, maar ook aan spierkracht en houding. Tijdens de oefeningen verbeteren we de ademhaling, en zorgen we voor een betere ontspanning in concentratie.

Zo leert u te bewegen binnen uw grenzen (en die zijn voor ieder mens anders!) en te luisteren naar uw lichaam.

Individuele yoga begeleiding

Mocht een heel lesuur te intensief voor u zijn dan kunt u bij Linda terecht voor individuele begeleiding en persoonlijke opbouw van uw fysieke mogelijkheden, oefentherapie Cesar of starten met een beginnerscursus. Deze start bij minimaal 5 aanmeldingen.

Bel nu!

26 juni eindelijk de eerste Yogales op het strand

Wie houdt er nou niet van yoga op het strand? De zon op je lijf, zeewind door je haren en uitzicht op zee tijdens je oefeningen? In de zomer geeft Linda Heine, wanneer het ...
lees meer

YogaPilates-vakantieweek in Portugal

Yoga/Pilatesvakantieweek in Portugal  Ontspannen en bewegen in de na...
lees meer

Cesaryoga voor senioren

Momenteel vindt op donderdagochtend om 9.30 de les CesarYoga voor senioren plaats in Naaldwijk. Deze is speciaal geschikt voor ouderen en mensen met moeite met bewegen, voo...
lees meer

Alle berichten bekijken