Bel mij voor info!

Ook voor mensen met lichamelijke klachten!

Yoga is voor iedereen! Ook met klachten zoals rugpijn, nekpijn of spanningsklachten kunt u terecht.
Voor yoga hoef je niet lenig te zijn, je wordt er wel leniger van.

Yoga met extra aandacht voor uw houding

Juist doordat we bij Yoga Cesar Westland extra kennis hebben van houding en beweging, is onze yoga geschikt voor bijna iedereen, ook voor mensen met lichamelijke klachten. We begeleiden u er graag in.

Volg vrijblijvend een proefles

Wilt u eens proberen of onze yoga iets voor u is?
Kom dan gerust vrijblijvend een proefles volgen. Deze kost eenmalig 5 euro en is gratis bij inschrijving.

Als u bij ons yoga volgt, kunt u het beste gemakkelijke kleding aantrekken, zoals een joggingpak of een legging met een T-shirt. De lessen zijn op blote voeten, maar neemt u warme sokken en een trui mee.Tijdens de ontspanning is dat wel zo aangenaam.Tot slot heeft u een flesje water en een yogamat nodig. (Geen handdoek) Dekentjes en kussentjes zijn aanwezig.

Heeft u geen eigen mat, dan kunt er tijdelijk eentje bij ons lenen. Bij Yoga Cesar Westland zijn ook yogamatten te koop.

Wilt u contact met de docent, klik op de button "bel mij voor een informatie" of stuur een mail naar: info@cesarwestland.nl.

 

 

 

Bel nu!

Herfstvakantie

In de herfstvakantie zullen de lessen van Linda Heine vervallen. In plaats van haar yogalessen vindt er maandagavond een klankschalenconcert plaats.  ...
lees meer

Beginnersgroep op maandagavond!

Altijd al eens yoga willen proberen? Grijp nu je kans! Beginnersles onder leiding van een fysiotherapeut- dus ook geschikt voor mensen met klachten....
lees meer

Vrouwen bewustZIJNavond

Maandelijks organiseren Esther en Marjo op onze zolder de vrouwen bewustZIJNavonden...
lees meer

Alle berichten bekijken