Bel mij voor info!

Groepsleszolder te huur voor cursus of workshop

Ruimte te huur in Honselersdijk voor therapie, groepslessen, workshops of cursussen.


Zoekt u een ruimte voor het opzetten van body & mind gerelateerde activiteiten? Of wilt u cursussen geven in groepsverband? Onze ruime en lichte yogazolder in Honselersdijk biedt voldoende mogelijkheden voor het geven van therapie, cursussen, workshops en groepslessen. De ruimte is ruim 100 m2 groot en heeft grote lichtkoepels en ramen die zorgen voor veel licht. er heerst een warme sfeer.

De ruimte is zowel overdag als in de avonduren te huur, 7 dagen per week, mits deze niet in gebruik is door Cesar Westland.

Faciliteiten Er is mogelijkheid tot het zetten van koffie en thee, er zijn lockers aanwezig en er is een mogelijkheid voor het plaatsen van stoelen en tafels in de ruimte voor workshops en cursussen (staan niet standaard in de ruimte). Er zijn yogamaterialen zoals matten en meditatiekussens aanwezig.
Wifi Aanwezig en inbegrepen in de huur
Muziekinstallatie Er is een muziekinstallatie aanwezig en kan worden gebruikt.
Parkeren Voldoende parkeergelegenheid rondom het gebouw
OVEr is een bushalte op 100 meter van het gezondheidscentrum.
Bel nu!

Herfstvakantie

In de herfstvakantie zullen de lessen van Linda Heine vervallen. In plaats van haar yogalessen vindt er maandagavond een klankschalenconcert plaats.  ...
lees meer

Beginnersgroep op maandagavond!

Altijd al eens yoga willen proberen? Grijp nu je kans! Beginnersles onder leiding van een fysiotherapeut- dus ook geschikt voor mensen met klachten....
lees meer

Vrouwen bewustZIJNavond

Maandelijks organiseren Esther en Marjo op onze zolder de vrouwen bewustZIJNavonden...
lees meer

Alle berichten bekijken