Bel mij voor info!

Yoga

Cesaryoga: Yoga met aandacht voor een juiste houding en beweging

In onze yoga worden yoga en bewegingsleer Cesar gecombineerd in 1 les. U kunt zich voorstellen dat dat een streepje voor geeft op wat u bij andere yogapraktijken vindt. Zeker wanneer u twijfelt of yoga wel geschikt is voor u, of wanneer u klachten heeft, kunnen wij u extra goed ondersteunen en begeleiden.

Tijdens de lessen, in kleine groepen, is er tijd voor persoonlijke aandacht, vooral voor uw houding. Na de les kunt u voor vragen terecht bij de docent Linda Heine. 

Mocht een heel lesuur te intensief voor u zijn dan kunt u bij Linda terecht voor individuele begeleiding, persoonlijke opbouw van uw fysieke mogelijkheden of voor cesartherapie- dit wordt vergoed door de zorgverzekeraar uit uw aanvullende pakket.

Space in the body creates space in the mind

Het klinkt misschien wat zweverig, maar dat is het juist niet. Met yoga kun je lichaam en geest met elkaar in balans brengen. En dat geeft ruimte!

Dat extraatje zit hem bijvoorbeeld in onze ervaring met oefentherapie Cesar, een methode die mensen leert zich bewust te worden van hun houding en bewegingen. Het doel? Klachten op te heffen en te voorkomen, lekker in je vel zitten en ontspannen door het leven gaan.

De yoga bij Cesar Westland is niet zweverig, afgeleid van de ashtanga (power-)yoga en dus best pittig.

Kom eens proberen, dan ervaar je het zelf!


 

Bel nu!

Nieuwe naam voor de yogazolder!

Vanaf 1 januari is er een nieuwe naam voor een bestaande plek: Yloft, yoga, workshops en meer!Op de eerste verdieping van het wijkgebouw ...
lees meer

Yoga op het strand

De maand juli 2021 geeft Linda Heine yogales op het strand van Monster strandopgang Molenslag. We verzamelen vanaf 19.15 bij de Yloft Beach-vlag en starten om 19.30.Iedereen...
lees meer

CesarYoga Light

Yes!! Er is dit nieuwe lesseizoen '21/'22  een tweede Yoga Light les gestart op Maandagavond om half negen.In samenwerking met "Cur...
lees meer

Alle berichten bekijken