Bel mij voor info!

Yoga

Cesaryoga: Yoga met aandacht voor een juiste houding en beweging

Yoga gaat niet over hoe ver je je neus richting je knieën kunt brengen als je voorover buigt, maar over wat je in jezelf tegenkomt als je het doet. Door je aandacht te verplaatsen van je ambitie, naar alles wat er zich in je lichaam, je gedachten en je gevoelens afspeelt, wordt niet alleen je lichaam, maar ook je geest soepeler. Als je waarneemt zonder oordeel en alles mag zijn zoals het is, kun je vaker ontspannen en bewegen met de stroom van het leven. Je krijgt meer energie en je voelt je vaker verbonden met je zelf.

In onze yoga worden yoga en bewegingsleer Cesar gecombineerd in 1 les. U kunt zich voorstellen dat dat een streepje voor geeft op wat u bij andere yogapraktijken vindt. Zeker wanneer u twijfelt of yoga wel geschikt is voor u, of wanneer u klachten heeft, kunnen wij u extra goed ondersteunen en begeleiden. U krijgt inzicht in uw lichaam bijvoorbeeld door uitleg over de anatomie, aandacht voor het voelen van de betreffende structuren en diverse oefeningen uit de Yoga, Cesar, Pilates en Mindfulness-methodes. Diverse yogastromingen zoals yin-yoga en Ashtanga-yoga komen aan bod.

Tijdens de lessen, in kleine groepen, is er tijd voor persoonlijke aandacht, vooral voor uw houding. Na de les kunt u voor vragen terecht bij de docent Linda Heine. 

Mocht een heel lesuur te intensief voor u zijn dan kunt u bij Linda terecht voor individuele begeleiding, persoonlijke opbouw van uw fysieke mogelijkheden of voor cesartherapie- dit wordt vergoed door de zorgverzekeraar uit uw aanvullende pakket.

Space in the body creates space in the mind

Het klinkt misschien wat zweverig, maar dat is het juist niet. Met yoga kun je lichaam en geest met elkaar in balans brengen. En dat geeft ruimte!

Dat extraatje zit hem bijvoorbeeld in onze ervaring met oefentherapie Cesar, een methode die mensen leert zich bewust te worden van hun houding en bewegingen. Het doel? Klachten op te heffen en te voorkomen, lekker in je vel zitten en ontspannen door het leven gaan.

De yoga bij Cesar Westland is niet zweverig, afgeleid van de ashtanga (power-)yoga en dus best pittig.

Kom eens proberen, dan ervaar je het zelf!


Experience the peacefullness and power within you...


 

Bel nu!

Cesaryoga Light voor senioren

Momenteel vindt op donderdagochtend om 9.30 de les CesarYoga Light plaats in Naaldwijk. Deze is speciaal geschikt voor ouderen en mensen met moeite met bewegen, voor wie de...
lees meer

Yoga op het strand

Wie houdt er nou niet van yoga op het strand? De zon op je lijf, zeewind door je haren en uitzicht op zee tijdens je oefeningen? In de zomer geeft Linda Heine, wanneer het ...
lees meer

Cesaryoga in Naaldwijk en Monster

De CesarYogalessen vinden vanaf 1 september 2022 plaats op de locatie van Cesar Westland in Naaldwijk. Dit is in het centrum van Naaldwijk op de tweede verdieping van het Paramed...
lees meer

Alle berichten bekijken