Bel mij voor info!

Yoga

Yoga met veel aandacht voor een juiste houding en beweging

In onze yoga worden yoga en bewegingsleer Cesar gecombineerd in 1 les. U kunt zich voorstellen dat dat een streepje voor geeft op wat u bij andere yogapraktijken vindt. Zeker wanneer u twijfelt of yoga wel geschikt is voor u, of wanneer u klachten heeft, kunnen wij u extra goed ondersteunen en begeleiden.

Tijdens de lessen, in kleine groepen, is er tijd voor persoonlijke aandacht, vooral voor uw houding. Na de les kunt u voor vragen terecht bij de docent Linda Heine.Mocht een heel lesuur te intensief voor u zijn dan kunt u bij Linda terecht voor individuele begeleiding en persoonlijke opbouw van uw fysieke mogelijkheden.

Space in the body creates space in the mind

Het klinkt misschien wat zweverig, maar dat is het juist niet. Met yoga kun je lichaam en geest met elkaar in balans brengen. En dat geeft ruimte!

Dat extraatje zit hem bijvoorbeeld in onze ervaring met oefentherapie Cesar, een methode die mensen leert zich bewust te worden van hun houding en bewegingen. Het doel? Klachten op te heffen en te voorkomen, lekker in je vel zitten en ontspannen door het leven gaan.

De yoga bij Cesar Westland is niet zweverig, afgeleid van de ashtanga (power-)yoga en dus best pittig.

Kom eens proberen, dan ervaar je het zelf!


 

Bel nu!

Herfstvakantie

In de herfstvakantie zullen de lessen van Linda Heine vervallen. In plaats van haar yogalessen vindt er maandagavond een klankschalenconcert plaats.  ...
lees meer

Beginnersgroep op maandagavond!

Altijd al eens yoga willen proberen? Grijp nu je kans! Beginnersles onder leiding van een fysiotherapeut- dus ook geschikt voor mensen met klachten....
lees meer

Vrouwen bewustZIJNavond

Maandelijks organiseren Esther en Marjo op onze zolder de vrouwen bewustZIJNavonden...
lees meer

Alle berichten bekijken