Bel mij voor info!

Docent

Linda Heine is o.a. oefentherapeut Cesar en fysiotherapeut. Dit maakt haar lessen extra geschikt voor mensen met fysieke ongemakken als rug- of nekklachten. Als oefentherapeut is zij o.a. gespecialiseerd in Psychosomatiek, dus stress gerelateerde klachten zoals burn out, hyperventilatie of migraine. Door de overlap die ontstond met haar persoonlijke passie yoga is ze yogalessen gaan geven. 

Linda volgde onder andere de poweryogadocentenopleiding, yinyoga-docentenopleiding, diverse internationale cursussen voor yogadocenten o.a. op Ibiza en de opleiding voor zwangerschapsyoga-docent. Daarnaast is zij gecertificeerd bekkentherapeut en volgde de Internationale Thai massage opleiding in Chang Mai, Thailand.
 

Juist voor mensen die twijfelen of zij met een yogales mee kunnen doen of mensen met lichamelijke klachten biedt yoga bij Cesar Westland dus extra ondersteuning en begeleiding op maat.

Bovendien kunnen ook privé-lessen geboekt worden, zelfs aan huis! Tevens horen bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeestjes e.d. tot de mogelijkheden, neem gerust contact op.

  

Kom je ons docententeam versterken?  

Yoga Cesar Westland is nog op zoek naar docenten om ons groepslessenassortiment uit te breiden. We denken aan lessen als Body Balance, Pilates of Tai chi in de avonduren.
Kent of bent u iemand die ons team wil versterken? Neem dan contact op met Cesar Westland en vraag naar Linda Heine.

 

 

Bel nu!

Nieuw: Yoga in de Wielepet

Op 2 november is op woensdagavond Cesaryoga-les in de spinningruimte van sporthal de Wielepet in Monster gestart voor tien keer. Daarna kijken we of er voldoende animo is om door...
lees meer

Yoga op het strand

Wie houdt er nou niet van yoga op het strand? De zon op je lijf, zeewind door je haren en uitzicht op zee tijdens je oefeningen? In de zomer 2022 geeft Linda Heine, zo lang...
lees meer

Linda's lessen in Naaldwijk vanaf 1 september 2022

De CesarYogalessen vinden vanaf 1 september 2022 plaats op de locatie van Cesar Westland in Naaldwijk. Dit is in het centrum van Naaldwijk op de tweede verdieping van het Paramed...
lees meer

Alle berichten bekijken