Bel mij voor info!

Docenten

Linda Heine is o.a. oefentherapeut Cesar en fysiotherapeut. Dit maakt haar lessen extra geschikt voor mensen met fysieke ongemakken als rug- of nekklachten. Als oefentherapeut is zij o.a.gespecialiseerd in Psychosomatiek, dus stress gerelateerde klachten zoals burn out, hyperventilatie of migraine. Door de overlap die ontstond met haar persoonlijke passie yoga is ze yogalessen gaan geven. 

Linda volgde onder andere de poweryogadocentenopleiding, yinyoga-docentenopleiding, diverse internationale cursussen voor yogadocenten o.a. op Ibiza en de opleiding voor zwangerschapsyogadocent. Daarnaast is zij gecertificeerd bekkentherapeut en volgde de Internationale Thai massage opleiding in Chang Mai, Thailand.
 

Juist voor mensen die twijfelen of zij met een yogales mee kunnen doen of mensen met lichamelijke klachten biedt yoga bij Cesar Westland dus extra ondersteuning en begeleiding op maat.

Bovendien kunnen ook prive-lessen geboekt worden, zelfs aan huis!

  

Kom je ons docententeam versterken?  

Yoga Cesar Westland is nog op zoek naar docenten om ons groepslessenassortiment uit te breiden. We denken aan lessen als Body Balance, Pilates of Tai chi.
Kent of bent u iemand die ons team wil versterken? Neem dan contact op met Cesar Westland en vraag naar Linda Heine.

 

 

Bel nu!

Herfstvakantie

In de herfstvakantie zullen de lessen van Linda Heine vervallen. In plaats van haar yogalessen vindt er maandagavond een klankschalenconcert plaats.  ...
lees meer

Beginnersgroep op maandagavond!

Altijd al eens yoga willen proberen? Grijp nu je kans! Beginnersles onder leiding van een fysiotherapeut- dus ook geschikt voor mensen met klachten....
lees meer

Vrouwen bewustZIJNavond

Maandelijks organiseren Esther en Marjo op onze zolder de vrouwen bewustZIJNavonden...
lees meer

Alle berichten bekijken